facebook  ДДСО

 
Новини
26-06-2012 16:49 | Переглядів: 282

У обласному міліцейському главку відзначили День конституції України

У Головному управлінні міліції Київщини пройшли урочисті заходи з нагоди Дня конституції України. Усіх присутніх особисто привітав начальник главку генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко. Очільник обласної міліції наголосив, що оберігати закон і захищати громадян своєї країни, як сказано у Конституції – найголовніше завдання для працівників органів внутрішніх справ і побажав колегам міцного здоров’я та успіхів у роботі.

Напередодні свята міліціонерам вручили почесні грамоти, нагороди і ордени Міністерства внутрішніх справ, Головного управління області, від профспілки атестованих працівників міліції та голови генеральної дирекції міжнародної Академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» та міжнародної Георгіївської Академії безпеки і права Дмитра Акімова. Дмитро Ігорович особисто привітав правоохоронців, побажавши гідно і чесно нести службу, допомагаючи людям, а також вручив відзнаки працівникам органів внутрішніх справ Київщини та міста Києва.

За сумлінну роботу працівникам міліції присвоїли спеціальні дострокові звання. Більшість нагород до свята отримав молодший міліцейський склад. Керівництво головного управління Київської області відмітило, що молодше покоління вправно переймає досвід своїх старших колег і наставників, тож охорона громадського порядку у надійних руках.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera