facebook  ДДСО

 
Новини
27-06-2012 21:40 | Переглядів: 180

Після суду над Віталієм Запорожцем міліція затримала п’ятьох активістів

Сьогодні після винесення Броварським судом вироку вбивці майора міліції Віталію Запорожцю активісти однієї з громадських організацій заблокували виїзд конвою та спецавтомобілям.

На неодноразові звернення міліції звільнити дорогу мітингувальники не звертали увагу, кидали різними предметами в працівників органів внутрішніх справ та автомобілі. Для доправлення засудженого до слідчого ізолятора правоохоронці змушені були застосувати заходи фізичного впливу, в результаті чого п’ятьох найактивніших протестувальників затримали та доставили до міськвідділу. 

За хуліганські дії та непокору працівникам міліції відносно затриманих будуть складені адміністративні матеріали за ст. 173 та ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. По черзі чоловіки були доставлені до лікарні міста Бровари для проведення медичного огляду на наявність тілесних ушкоджень. За висновками лікарів, жоден з оглянутих госпіталізації не потребує. До ранку затримані перебуватимуть в Броварському МВ, після чого будуть доставлені в приміщення суду для участі у проведенні судового засідання за складеними адмінпротоколами. 

Чоловікам загрожує від штрафу до адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera