facebook  ДДСО

 
Новини
07-06-2012 19:03 | Переглядів: 141
Правоохоронці розслідують факт підпалу автомобіля на Київщині
За інформацією, яка нещодавно була опублікована в деяких ЗМІ, знищений автомобіль належав головному редакторові одного з друкованих видань. Увага громадськості була акцентована на тому факті, що таким чином представникам ЗМІ нібито погрожували у зв'язку з публікацією критичних матеріалів.
07-06-2012 15:26 | Переглядів: 139
За перешкоджання роботі суду – кримінальна відповідальність
Слідчим відділом Броварского МВ ГУМВС України в Київській області порушено кримінальну справу за фактом хуліганських дій, скоєних в приміщенні Броварского горрайонного суду, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство, пов'язане з опором представникові влади). В рамках розслідування кримінальної справи міліція звернулася до телеканалів із відповідними запитами для отримання відеоматеріалів.
07-06-2012 14:59 | Переглядів: 169
Підлітки під пильним міліцейським наглядом

Працівники міліції у справах дітей проводять рейди з метою попередження скоєння злочинів та правопорушень неповнолітніми, профілактики поширення алкоголізму та тютюнопаління в дитячому середовищі, виявлення підлітків, які вживають спиртні напої та дорослих, які довели дітей до стану алкогольного сп’яніння.

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera