facebook  ДДСО

 
Новини
03-07-2012 14:21 | Переглядів: 177

Міліція столичного регіону подякувала колегам з Чернігівщини

Від імені керівництва міліцейського главку Київщини за сумлінне виконання службових обов’язків з охорони громадського порядку під час проведення Чемпіонату з футболу Євро-2012 працівників міліції Чернігівської області нагородили подяками та почесними грамотами. Сьогодні після надання допомоги своїм колегам зі столичної області вони відбудуть до своїх підрозділів.

Під час Євро придані сили з Чернігівщини, а це 240 міліціонерів, в посиленому варіанті несли службу в міжнародному аеропорту «Бориспіль», містах Бориспіль та Бровари. Силами лише чернігівського загону відносно громадян, які діяли всупереч закону, було складено понад трьохсот протоколів про адміністративні правопорушення, викриті факти, пов’язані з наркотиками та зброєю.

За словами заступника начальника міліції Київської області Григорія Розума, спільними зусиллями працівників органів внутрішніх справ столичного регіону, зведеного загону УМВС Чернігівщини та внутрішніх військ охорону громадського порядку було забезпечено на належному рівні. Така робота ще раз підтвердила високий рівень співпраці правоохоронців з різних регіонів, вміння злагоджено реагувати в екстремальних ситуаціях та працювати на попередження протизаконних проявів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera