facebook  ДДСО

 
Новини
04-07-2012 13:14 | Переглядів: 192

Гроші прогуляв, а заявив про грабіж

Днями до міліції Васильківського району Київщини із заявою про скоєний відносно нього грабіж прийшов 29-річний киянин. Напередодні молодик, який приїхав в село Мала Салтанівка до своїх родичів, відпочивав в місцевому диско-барі. На ранок після запальної вечірки чоловік прокинувся на вулиці - без паспорта та півтори тисячі гривень.

В міліції житель столиці розповів, що ймовірніше за все, його пограбували, коли він повертався додому до родичів. Роз’яснити прикмети нападників хлопець не зміг. Казав, що не пам’ятає, бо забагато випив. Розповів лише про те, що нібито бачив машину «Жигулі», що від’їжджала від нього. Жодних ушкоджень на тілі потерпілого не було.

Під час опитування свідків міліція з’ясувала більш цікаву хронологію подій тієї ночі. Виявилося, киянин відпочив з розмахом – пригощав усіх дорогими спиртними напоями та коктейлями. За словами персоналу, відвідувач сплатив за рахунком близько двох тисяч гривень, а з бару пішов останнім. 

Чоловік, постраждалий від «алкогольної амнезії» був впевнений, що витратив у закладі не більше п’ятисот гривень, тому за порадою близьких пішов шукати правду в міліцію. За даним фактом наразі проводиться перевірка. Невдовзі буде вирішено питання про притягнення до відповідальності чи відмову в порушенні справи відносно горе-заявника.

Хочеться нагадати, що завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та неправдиве показання за кримінальним кодексом карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera