facebook  ДДСО

 
Новини
07-07-2012 10:57 | Переглядів: 150

Чоловік позбавив життя свою співмешканку через словесну образу

В місті Узин Білоцерківського району, що на Київщині, 53-річний чоловік позбавив життя свою співмешканку через образливе слово в його бік. Трагедія сталася близько десятої години вечора в квартирі господаря. Напередодні пара, яка вже п’ять років проживала разом, зустрічала гостей. Регулярні посиденьки людей без постійного місця роботи під чарку горілки вже стали традицією для цього помешкання. Коли ж знайомі пішли, між чоловіком та жінкою розпочалася сварка. Слово за слово і на адресу голови сімейства посипалася лайка.

Чоловік схопив зі столу кухонний ніж та наніс 48-річній співмешканці кілька ударів, один з яких прийшовся у життєво важливу артерію на нозі. За лічені хвилини жінка померла від крововтрати. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом сусіда, лише констатували смерть та повідомили працівникам міліції. Затриманий правоохоронцями винуватець трагедії був настільний п’яний, що не міг нічого пояснити до ранку. Коли ж протверезів – у всьому зізнався.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Речові докази з місця події вилучено та направлено на експертизу. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до десяти років ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera