facebook  ДДСО

 
Новини
12-07-2012 10:23 | Переглядів: 200

На Київщині студент допоміг затримати крадія

Працівниками карного розшуку Чабанівського селищного відділення міліції Києво-Святошинського району затриманий 31-річний мешканець Києва, який скоїв низку крадіжок з автомобілів. Молодик і раніше мав проблеми із законом: двічі судимий за скоєння пограбування та зберігання наркотиків. На машині, яка належить його матері, чоловік приїздив до озера, що поблизу столиці, і у той час, коли люди відпочивали на березі водоймища, розгортав свою злочинну діяльність.

На прожиття та придбання наркозілля для власного вживання молодик «заробляв» крадіжками, тому не гребував нічим. З автомобілів викрадав документи, талони на дизпаливо, мобільні телефони, автомобільні навігатори, гроші. Загальний матеріальний збиток складає близько 10 000 гривень. Та недовго тривали його заробітки. Один з відпочиваючих, 18-річний мешканець селища Чабани, випадково помітив, як підозрілий молодик, ховаючи щось у кишенях, швидко сів за кермо автомобіля і натиснув на газ.  

Підійшовши до свого авто, свідок виявив пошкоджене скло та відсутність мобільного телефону в салоні. Відразу зателефонував до міліції, повідомив про крадіжку та держномер автомобіля, на якому зник підозрюваний. Пильність студента дала позитивні результати. Миттєво на місце пригоди виїхали оперативники – крадію втекти далеко не вдалося. При затриманні з автомобіля були вилучені викрадені речі. 

Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Чоловікові, який знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство. 

Віталія Грохольська,
Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera