facebook  ДДСО

 
Новини
14-07-2012 10:04 | Переглядів: 198

На Київщині п’яний син вбив рідну матір

Алкоголь став причиною вбивства сином матері в селі Рожни Броварського району. До чергової частини міськвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про смерть 58-річної місцевої мешканки. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Тіло жінки доправили в морг. Зі слів медиків померла жінка від перелому шиї. Як з’ясувалося, травму 58-річній жінці завдав рідний 26-річний син. Того вечора син із матір’ю та її співмешканцем розпивали алкогольні напої. Ніхто й уявити не міг, що застілля набере таких крутих обертів. Як це часто буває, коли чоловіки були добряче «підігріті» алкоголем, між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. У цей час 58-річна жінка вирішила втрутитися та заспокоїти сина. І тоді парубок в розпалі гніву з усієї сили штовхнув матір. Від сильного удару жінка не втрималася й упала зі сходів другого поверху дачного будинку.

Зрозумівши, що скоїв, горе-син покинув власний дім і попрямував до рідного брата із сумною звісткою. Працівники карного розшуку міськвідділу швидко встановили місцезнаходження підозрюваного і доправили у відділок.

Наразі підозрюваний у вбивстві затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera