facebook  ДДСО

 
Новини
16-07-2012 13:55 | Переглядів: 210

Обережно: діти на воді !

Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу міліції Київської області вкрай стурбовані тим, що батьки під час відпочинку на воді з дітьми не дотримуються правил безпеки.

Нещодавно до чергової частини міськвідділу міліції зателефонувала місцева жителька і тривожним голосом повідомила, що її внук 2005 року народження пірнув у воду і не винирнув.

Зі слів начальника кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції Олени Косенко, на жаль, такі випадки непоодинокі. Вода є не тільки джерелом життя, здоров’я та задоволення, але й джерелом небезпеки для життя людини. Тому, знаходячись біля води, будьте завжди максимально обережним. Дитина повинна постійно бути в полі зору батьків, незалежно від того, вміє вона плавати чи ні. 

Як правило, тонуть не ті люди, які не вміють плавати, а ті, які вже трішки чомусь навчились, переоцінюють свої сили. Як результат - нещасні випадки. Якщо дитина заходить у воду, то поряд повинна бути доросла людина. Дорослі повинні не забувати про правила безпеки під час відпочинку біля річки та правила поведінки на воді, адже суворе та чітке дотримання цих правил збереже Вам та Вашим рідним життя та здоров’я. 

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera