facebook  ДДСО

 
Новини
17-07-2012 13:14 | Переглядів: 226

На Київщині затримали групу наркоділків, які збували особливо небезпечні наркотичні засоби - опій і метадон

Днями працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків міліції Київської області затримали організовану групу наркоділків, які займалися виготовленням, перевезенням та збутом ацетильованого опію і метадону.

За словами начальника оперативно-пошукового відділу УБНОН Юрія Голуба, до складу групи входило шестеро осіб віком від 22 до 36 років, які мешкали в місті Бровари та на території Броварського району, де і збували свій незаконний товар. Канали постачання наркотичних речовин на територію області наразі встановлюються. Організатором наркобізнесу була 36-річна мати п’ятьох дітей - жителька села Літочки. На сьогоднішній день жінка чекає на шосту дитину. Як з’ясувалася, майже всі члени групи вже мали проблеми із законом через наркотики, проте продовжували свою прибуткову справу. Одна доза метадону коштувала у них 450 гривень, 1 мл. опія - близько 80 гривень.

В поле зору правоохоронців зловмисники потрапили близько восьми місяців тому. За цей час оперативники провели 13 закупок наркотичних засобів, а на момент затримання здійснили сім санкціонованих обшуків, за результатами яких було вилучено 140 доз опію та метадону. За цінами чорного ринку вартість вилученого складає понад 15 тисяч гривень. Окрім наркотиків за місцями проживання фігурантів правоохоронці вилучили 25 мобільних телефонів, ювелірні вироби, газовий пістолет та набої до нього, три автомобілі марок «БМВ» і «Чері» та гроші у сумі 6 тисяч гривень, серед яких були купюри, помічені під час оперативних закупок. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Всі члени організованої групи затримані. Відносно них обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Членам угрупування загрожує від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera