facebook  ДДСО

 
Новини
20-07-2012 14:26 | Переглядів: 207

Смертельна куля за нецензурне висловлювання

У селі Колонщина Макарівського району Київської області місцевий житель прийшовши до бару вистрелив із вогнепальної зброї у одного з відвідувачів. Потерпілий помер на місці події, а стрілець зник у невідомому напрямку.

Прибувши до кафе правоохоронці з’ясували, що чоловіки раніше не були знайомі, втім за лічені хвилини встигли посваритися, після чого трапилася трагедія. Втікача одразу ж оголосили у розшук. Сподіваючись уникнути покарання і відповідальності за свій вчинок підозрюваний встиг виїхати із села, залишивши родину.

Затримали чоловіка через п’ять років після скоєння злочину. Він зізнався у скоєному та надав правдиві покази. Як з’ясувалося, в ніч убивства з бару повернулася донька підозрюваного і поскаржилася, що її образив незнайомець, висловившись грубо і нецензурно. Не довго думаючи, батько взяв зброю і повернувшись до закладу вистрелив у людину, на яку вказала дочка.

Наразі чоловіка затримано. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera