facebook  ДДСО

 
Новини
23-07-2012 14:58 | Переглядів: 186

За гострий язик – ніж у груди

Безробіття, напружені стосунки між родичами та пристрасть до алкоголю вкотре понівечили людські долі. У селі Хотянівка Вишгородського району Київської області 25-річна жінка з’ясувала стосунки зі своїм співмешканцем за допомогою ножа.

Напередодні закохані вживали хмільні напої, втім замість свята вихідного дня вечеря перетворилася на конфлікт. Під час суперечки жінка схопила ніж та нанесла чоловікові проникаюче поранення у живіт і груди. Від отриманих травм 24-річнй потерпілий помер у операційному відділенні центральної районної лікарні.

Винуватицю трагедії правоохоронці затримали того ж дня, жінка зізналася у скоєному та надала правдиві покази. Відносно неї порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (убивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

У селі Катюжанка того ж району Київщини лезом ножа намагався розв’язати родинний конфлікт вітчим. 74-річний пенсіонер поранив свого 35-річного пасинка після чергової дози алкоголю. 

Молодого чоловіка у стані травматичного шоку доставили до лікарні. Відносно вітчима порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera