facebook  ДДСО

 
Новини
24-07-2012 13:07 | Переглядів: 176

Працівники міліції затримали продавця наркотиків

45-річний житель міста Бровари, що на Київщині, непрацюючий і раніше судимий збував наркотичні засоби перевіреним постійним клієнтам. Незважаючи на конспіративні заходи чоловіка, оперативникам вдалося вирахувати всі його злочинні кроки та, зрештою, при проведенні санкціонованого обшуку за місцем проживання, затримати.

Під час обшуку із приміщення кімнати вилучили два поліетиленових мішка з речовиною зеленого кольору рослинного походження в подрібненому стані, електронні ваги, сито, залишки стебел рослин, а також металеву миску з речовиною зеленого кольору. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік розповів, що дані речовини являються наркотичними. Також підозрюваний повідомив, що зберігав їх як для власного вживання, так і з метою продажу. За результатами експертизи вилучена речовина – марихуана та конопля.

За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст.307 та ч.2 ст. 309 Кримінального Кодексу України. Затриманому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera