facebook  ДДСО

 
Новини
30-07-2012 11:51 | Переглядів: 188

За збут «полунички» - три роки позбавлення волі

Працівники Управління карного розшуку в Київській області спільно з оперативниками Києво-Святошинського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-профілактичних заходів задокументували факт збуту DVD-дисків порнографічного змісту. Розповсюджувачем «полунички» виявився безробітний 41-річний житель міста Вишневого.  

У помешканні чоловіка правоохоронці вилучили 30 дисків з фільмами порнографічного змісту на загальну суму близько 300 гривень. Як пояснив господар, електронні носії із забороненою еротикою придбав на радіоринку в місті Києві. Переглянувши їх вдома, вирішив продати, аби повернути витрачені кошти, оскільки постійного заробітку він не має.  

Наразі за даним фактом вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ч.1 ст.301 Кримінального Кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення та розповсюдження.

Віталія Грохольська, Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera