facebook  ДДСО

 
Новини
31-07-2012 14:57 | Переглядів: 163

Брат на брата за оковиту

У селі Жуківці Обухівського району Київської області 42-річний місцевий житель під час з’ясування стосунків спричинив рідному братові травму голови з численними рубленими ранами, струс мозку та опіки I-го і ІI-го ступенів. 39-ти річного потерпілого у вкрай важкому стані доставили до Центральної районної лікарні, а згодом до Київського опікового центру. Зі слів працівників міліції, у постраждалого чоловіка медики зафіксували близько 90% обпеченої шкіри.

З’ясувалося, причиною сімейної драми стала пристрасть до хмільних напоїв. Молодший брат нерідко зловживав алкоголем, що призводило до постійних конфліктів у родині. Під час чергової сварки старший накинувся на родича з палицею, після чого облив бензином і підпалив.

Наразі чоловіка затримали, він зізнався у скоєному та надав правоохоронцям правдиві свідчення. Всі речові докази з місця події вилучили. За даним фактом порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 кримінального кодексу України (Замах на вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera