facebook  ДДСО

 
Новини
01-08-2012 17:16 | Переглядів: 165

Увага! Розшукуються грабіжники АЗС

Кагарлицьким райвідділом міліції ГУМВС України в Київській області розшукуються двоє чоловіків віком 20-30 років, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу на АЗС. Зловмисники були одягнені у темний одяг, обличчя сховали за темними хустками, мали худорляву тілобудову.

Близько третьої години ночі невідомі через незачинені вхідні двері зайшли до приміщення автозаправки, що розташована на 62-му кілометрі автодороги Київ-Знамянка у селі Ленівка Київської області та застосувавши вогнепальну зброю і пристрій для відстрілу гумовими кулями заволоділи грішми в сумі 50 000 гривень. Під час нападу отримав вогнепальне поранення охоронець АЗС. Як з’ясувалося,  заправка не обладнана ані камерами відео спостереження, ані кнопкою тривожної сигналізації.

За даним фактом порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Працівники міліції звертаються до громадян із проханням, якщо хтось став випадковим свідком або має будь-яку інформацію щодо даного злочину, повідомляти за телефоном 272-21-23 (чергова частина ГУМВС України в Київській області в місті Києві); (045-73)6-11-13 (чергова частина Кагарлицького відділу міліції) або «102».

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera