facebook  ДДСО

 
Новини
02-08-2012 10:43 | Переглядів: 234

Громадяни дякують працівникам міліції за допомогу

Добросовісне виконання службових обов’язків – завдання кожного працівника міліції, адже щирі слова вдячності від громадян найкраща похвала для правоохоронців. Нещодавно до канцелярії Броварського міськвідділу міліції Київщини надійшов лист-подяка від місцевих жителів, в якому вони висловлюють слова вдячності та поваги працівникам відділення кримінальної міліції у справах дітей.

 

В надісланому конверті мешканці вулиці Суворова міста Бровари виклали колективну заяву на юнака, котрий постійно зловживає спиртними напоями, ображає людей похилого віку та вчиняє хуліганські дії. На місце події швидко прибули працівники кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу. Правопорушником виявився неповнолітній, який з червня 2010 року перебував на обліку у відділенні кримінальної міліції у справах дітей. Молодик неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, але належних висновків не зробив. При розгляді адміністративного протоколу в суді складеного відносно неповнолітнього бешкетника, Броварським міськрайонним судом було застосовано захід впливу – громадські роботи терміном на 40 годин.

Місцеві мешканці, вдячні правоохоронцям за сумлінне ставлення до власних обов’язків, за розуміння та повагу до людей, а також за швидке вирішення проблеми. Зі слів начальника кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Олени Косенко, дуже приємно отримувати такі листи, в яких населення зі словами подяки відгукується про роботу її підлеглих, адже це – найкращий показник роботи працівників міліції.

Юлія Барабаш, Броварського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera