facebook  ДДСО

 
Новини
08-08-2012 17:58 | Переглядів: 181

Увага! У Васильківському районі Київщини зникли підлітки

До чергової частини Васильківського міськвідділу міліції звернулася 33-річна жителька селища Досліднецьке Київської області. Схвильована жінка повідомила правоохоронцям, що 2-го серпня близько 9-ї години ранку її 15-річна донька, Римар Вікторія Юріївна пішла з дому та не повернулася.

На заяву матері міліціонери відреагували миттєво. Одразу розпочали пошуки, за фактом безвісного зникнення дівчинки порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. З’ясувалося, що востаннє Вікторію бачили у маршрутному таксі, яке прямувало до міста Біла Церква. Також стало відомо, що дівчина могла їхати до вказаного міста на зустріч зі своїм знайомим хлопцем, 19-річним Пономаренко Андрієм Вікторовичем, з яким може перебувати й до нині. Андрія вдома теж не має. Наразі місце знаходження підлітків невідоме. Однією з ймовірних причин зникнення могла стати заборона батьків зустрічатися закоханим.

Працівники міліції звертаються із проханням до всіх громадян, хто бачив молодих людей, або має будь-яку інформації щодо них і їхнього місця знаходження повідомити за телефонами (044) 271-63-64 (Управління карного розшуку ГУ МВС України в Київській області), 271-60-02, 271-60-03 (чергова частина ГУМВС України в Київській області) – цілодобово, або 102.

Прикмети зниклої Римар Вікторії Юріївни: на вигляд 16-18 років, зріст 163 сантиметрів, розмір взуття 39, худорлявої статури, обличчя кругле, ніс прямий, губи середні, очі темні, волосся пряме, середньої довжини пофарбоване у рижий колір. Була одягнена: джинси або шорти голубого кольору, футболка чорного або голубого кольору, босоніжки чорного кольору зі стразами спереду і замком ззаду. При собі мала чорну сумку, три срібних обручки на пальцях.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera