facebook  ДДСО

 
Новини
09-08-2012 13:57 | Переглядів: 148

Міліція розшукує підлітка, що втік з дитячого притулку

З дитячого притулку «Промінь Надії» у містечку Макарів Київської області 8 травня втік 17-річний вихованець Толстолик Юрій Мирославович, уродженець селища Кодра Макарівськго району. Хлопця розшукує міліція. За даними правоохоронців, підліток не вперше самовільно і без попередження залишає місце проживання. З притулку «Барвінок» у якому жив раніше, Юрій тікав чотири рази, втім через деякий час його знаходили і повертали.

Зазвичай після втеч підліток подорожує містами України, може перебувати та «підзаробляти» на міських вокзалах, у місцях масового скупчення людей або на стихійних ринках. Хлопець спеціалізується на крадіжках мобільних телефонів, продуктів харчування та грошей, про себе вигадує неправдиві історії і надає недостовірну інформацію. За місцем проживання і у міліції здобув негативні характеристики. У 2012 році вже мав судимість за крадіжку того ж мобільного телефону і отримав чотири роки умовного терміну покарання. Правоохоронці неодноразово проводили з втікачем профілактичні та роз’яснювальні бесіди, намагалися застерегти від неупереджених, протизаконних і небезпечних вчинків. Але відповідних і правильних висновків, хлопчина, нажаль, не зробив.

Відомо, що останній раз Юрія бачили у місті Одеса, втім його місце знаходження наразі невідоме. Мама хлопця проживає у селищі Кодра Макарівського району Київщини, втім жінка позбавлена батьківських прав, а підліток не з’являвся вдома з 2009 року через погані стосунки з родиною.

Працівники міліції звертаються до всіх громадян, кому може бути відома будь-яка інформація щодо Толстолика Юрія Мирославовича або його місця перебування, із проханням повідомляти за телефонами: (044) 271-63-64 (Управління карного розшуку ГУ МВС України в Київській області), 271-60-02, 271-60-03 (чергова частина ГУМВС України в Київській області) – цілодобово, або 102.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera