facebook  ДДСО

 
Новини
09-08-2012 15:44 | Переглядів: 259

Мамине виховання відправило в кому дворічну дитину

У місті Біла Церква Київської області 36-річна жінка так побила свого 2,5-річного сина, що малюк опинився у реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Наразі дитина перебуває у вкрай важкому стані в комі. Матір правоохоронці затримали одразу в медичному закладі. Міліціонерам жінка розповіла, що таким своєрідним чином виховувала малечу. Тяжкі травми син дістав за те, що помочився у своє ліжечко.

Відносно матері порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження), вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Також проти жінки ймовірно порушать кримінальну справу за ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною), що передбачає покарання у вигляді обмеження волі від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Зі слів правоохоронців не благодійна матуся проживала разом зі своїм співмешканцем. Жінка періодично вживала наркотичні засоби та алкогольні напої, за вживання і зберігання наркотиків уже декілька разів була судима. Крім того, зараз відбуває умовний термін покарання за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

На гучні сварки в родині та постійний шум скаржилися сусіди. Працівники міліції неодноразово навідувалися до сім’ї, проводили профілактичні та роз’яснювальні розмови, втім належних висновків вочевидь ніхто не зробив. Щоправда, матір попереджали: якщо вестиме аморальний спосіб життя – малюка заберуть. Нажаль, застереження не подіяли. Також з’ясувалося, що у пари є ще одна дитина, віком до одного року. Наразі немовля забрали родичі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera