facebook  ДДСО

 
Новини
12-08-2012 15:34 | Переглядів: 270

У Головному управлінні міліції Київщини провели спеціальну нараду з вивчення нового Кримінально-процесуального кодексу України

 У обласному міліцейському главку провели спеціальну нараду з вивчення нового Кримінально-процесуального кодексу України, який втупить в силу вже 19 листопада 2012 року.

На ознайомчу лекцію приїхали працівники органів внутрішніх справ і слідчі з усієї Київщини. Адже саме на слідче управління буде покладена найбільш кропітка робота, навантаження і відповідальність у цій галузі. Зі слів начальника Управління ГСУ МВС України полковника міліції Володимира Старченка, передусім від них тепер чекатимуть і вимагатимуть особливої грамотності, уважності, фаховості та професіоналізму.

          

 Під час навчання обговорювали недоліки старого кодексу і позитиви нового. Детально розповіли про методичні рекомендації щодо виконання і застосування положень нового кодексу. Звернули увагу присутніх на те, що всі рекомендації викладені на електронних носіях та на сайті Головного слідчого управління. Тож за необхідності, кожний матиме до них вільний доступ. Також обговорювали організацію роботи слідчих на місці події з документуванням першочергових слідчих дій при забезпеченні охорони життя та здоров'я осіб, моделювали типові ситуації.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera