facebook  ДДСО

 
Новини
20-08-2012 17:05 | Переглядів: 151

Працівники ДАІ Київської області попередили злочин, який міг закінчитися вбивством

Ця історія сталася в Голосіївському районі столиці. 68-річна жінка збиралася їхати на роботу і чекала на автобусній зупинці. Була шоста година ранку. Поруч з нею стояла ще одна жінка, а на лавці сиділи двоє хлопців і розмовляли між собою. Спокійна атмосфера, тому жінка мовчки очікувала свій транспорт. Аж раптом відчула страшний удар по голові і те, що у неї з шиї намагаються зірвати золотий ланцюжок. Останнє, що вона запам’ятала, це обличчя саме тих хлопців, які сиділи на зупинці. Вслід за ланцюжком злочинці намагалися відібрати у неї сумку. 

Саме в цей момент повз всіх учасників даної події проїжджала машина ДАІ. Побачивши, що відбувається, за одну секунду правоохоронці розвернулися і миттєво вискочили з автівки. Злочинців затримали на гарячому. Потім доставили до Голосіївського райуправління міліції Києва. 

Жінка була шокована такою спритністю правоохоронців. Її вдячність не має меж. Адже, якщо б злочинці втратили над собою контроль, вони могли її убити. 

Затримані – раніше несудимі, жителі Запорізької області. Два місяці тому приїхали до столиці на заробітки. Два дні назад робота закінчилася, гроші також. Але це не завадило їм за кілька годин до злочину відпочивати у нічному клубі. На момент затримання п’яними не були. Свій вчинок пояснити не можуть. 

Кримінальну справу порушено за ч.2, ст. 186: «Грабіж». 

Юлія Мусташ,  прес-офіцер Голосіївського РУ  ГУМВС Укроаїни в місті Києві



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera