facebook  ДДСО

 
Новини
23-08-2012 16:11 | Переглядів: 250

Правоохоронці разом із мисливцями рятували людей від вовка

Близько 19:00 до Славутичського міськвідділу міліції Київської області почали з’їжджатися люди на автомобілях, вони повідомляли, що на дорозі у передмісті на машини кидається собака, дуже схожий на вовка. Один із чоловіків розповів, що тварина несподівано вибігши на трасу, відкусила від його джипа шматок бампера та номерного знаку.

Група правоохоронців відразу виїхала на вказане схвильованими і здивованими людьми місце. Патрулюючи дороги і околиці, спершу міліціонери не виявили нічого підозрілого, як і звіра схожого на вовка. Втім приблизно через півгодини після повідомлення громадян зателефонували лікарі місцевої лікарні і відзвітували про чотирьох потерпілих, покусаних дикою твариною або собакою. Усі четверо того вечора працювали на електричній підстанції. У чоловіків здебільшого постраждали кінцівки, один постраждалий знаходиться у вкрай тяжкому стані, він отримав травми і глибокі укуси голови та обличчя. Зі слів поранених на них накинувся вовк.

Дізнавшись обставини всього, що сталося правоохоронці звернулися за допомогою до мисливців, ті миттєво відгукнулися. Під’їхавши до електричної підстанції всі побачили велику тварину, котра поводилася неадекватно і спробувала накинутися на автівку мисливців. Довелося стріляти, куля стала смертельною. Коли фотографію убитого чотирилапого показали потерпілим, вони упізнали собаку охоронців. З’ясувалося, що сторожового пса підстанції покусав і понівечив вовк, ймовірно через те поведінка нещасного була вкрай агресивною і неприродною.  

Міліціонери з мисливцями продовжили патрулювання. Через кілька годин охоронці підстанції повідомили, що сіроманець повернувся, покусав другого службового собаку і кидається на вікна сторожки. Побачивши фари мисливської машини вовк спробував кинутися і на неї, втім автівка зупинилася, один із фахівців вистрелив майже впритул. На цей раз мисливська рушниця влучила в голову дикої тварини. Труп вовка охороняли до ранку до приїзду ветеринарної служби. Ветеринари забрали тушу для проведення експертизи, яка можливо вкаже на причини такої поведінки лісового жителя.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera