facebook  ДДСО

 
Новини
27-08-2012 12:40 | Переглядів: 261

Броварські міліціонери урочисто вручили паспорти учням загальноосвітніх шкіл

На день Державного прапора України для Броварської міліції стало доброю традицією вручення українських паспортів учням навчальних закладів, які досягли 16-річного віку. Отримання першого в своєму житті документа – важливий момент для кожного, хто переступає межу повноліття. Аби школярі назавжди запам’ятали цю мить працівники паспортного столу спільно із працівниками кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу кожного року організовують урочисті з нагоди вручення паспортів учням загальноосвітніх шкіл міста Бровари та Броварського району.

Зі слів головного спеціаліста Броварського РВ УДМС України в Київській області Олени Джуракулової, паспорт - головний документ, що засвідчує особу та належність до громадянства нашої Вітчизни. Він містить у собі найважливішу інформацію про власника: особисті данні з фотокарткою та данні про реєстрацію за місцем мешкання. Паспорт відбиває найважливіші зміни у житті громадянина та надає юридичну можливість реалізації законних прав та інтересів особи.

Вручаючи паспорти учням, начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Олени Косенко побажала хлопцям і дівчаткам стати гідними громадянами держави, знайти себе в дорослому житті, навчатися та достойно працювати на благо суспільства. І в жодному випадку не конфліктувати із Законом.
До привітань також приєдналися вчителі та батьки. Урочисто завершили святковий концерт правоохоронці піднявши Державний прапор.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera