facebook  ДДСО

 
Новини
04-09-2012 14:20 | Переглядів: 174

Відпочинок біля озера закінчився вогнепальним пораненням

У місті Фастів Київської області відпочинок товаришів біля озера ледь не коштував одному з них життя. Чоловіки вживали алкогольні напої, раптово до компанії підійшов місцевий знайомий. Через деякий час між чоловіками спалахнула сварка. 40-річний житель Фастова висловився образливо на адресу раніше судимого друга. Той у свою чергу, не стерпівши приниження пообіцяв застрелити знайомого і пішов геть. Повернувся з мисливським обрізом і вистрелив.

Кульова дріб потрапила в ногу потерпілого. Про пацієнта з вогнепальним пораненням, якого доправили до Фастівської центральної районної лікарні правоохоронцям розповіли лікарі. До медичного закладу одразу прибула слідчо-оперативна група. З’ясувавши всі обставини і подробиці пригоди, дізнавшись, що підозрюваний уже мав проблеми із законом, тричі притягувався до кримінальної відповідальності та може бути озброєним і становити загрозу для інших людей, розшукували його разом з працівниками Спецпідрозділу «Беркут». Сам же нападник з місця події втік. 

Під час оперативно-розшукових заходів, міліціонери допитали всіх знайомих стрілка для встановлення його ймовірних місць перебування, біля яких чергували міліціонери. Затримали 38-річного чоловіка вдома вже за три години після скоєння злочину. 
Під час допиту підозрюваний розповів, що обріз він знайшов біля озера, а пострілом помстився за вкрай принизливу для нього образу. Також зізнався, що рушницю закопав на власному подвір’ї. У присутності понятих і свідків зброю вилучили з того місця, на яке вказав чоловік та задокументували даний факт.

Зі слів заступника начальника Фастівського міськвідділу міліції, майора міліції Ігоря Малахова, затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, відносно нього порушили кримінальну справу за ст. 15 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Потерпілий наразі перебуває у Фастівській лікарні, де проходитиме курс лікування. Зі слів медиків, якби кульова дріб потрапила на кілька міліметрів убік і зачепила артерію, наслідки травми могли б бути набагато серйознішими і навіть непоправними. На щастя пораненого, йому вчасно надали необхідну медичну допомогу.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera