facebook  ДДСО

 
Новини
05-09-2012 15:32 | Переглядів: 147

Під час затримання правоохоронці вилучили у любителя героїну близько восьми доз порошку

У місті Бровари Київської області працівники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків під час оперативно-профілактичних заходів затримали 25-річного чоловіка у якого виявили та вилучили 0,005 грамів героїну. Зазвичай такої кількості вистачає на вісім наркотичних доз. На чорному ринку подібна порція «елітного порошку» коштує від 900 до 1000 гривень.

Правоохоронцям молодик пояснив, що речовину купував та зберігав лише для власних потреб без мети збуту. Втім з’ясувалося, що протягом півроку чоловік поширював наркотичну речовину серед своїх знайомих. За даним фактом порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин). 

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт до шести місяців, обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera