facebook  ДДСО

 
Новини
10-09-2012 07:50 | Переглядів: 288

Міліція затримала підозрюваних у скоєнні нападу на ювелірний магазин в Білій Церкві

 Менше тижня знадобилося працівникам Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини, щоб розшукати і затримати підозрюваних у скоєнні розбійного нападу та замаху на умисне вбивство охоронника місцевого ювелірного магазину.

Ними виявилися жителі міста Фастів, 20 та 21 року. Старший працював слюсарем на хлібокомбінаті, поплічник заробляв виконанням робіт на будівництві. Раніше проблем із законом хлопці не мали.

За їх словами, підготовка до злочину тривала кілька місяців. В цей час слюсар власноруч виготовив вогнепальну зброю, з якої і було підстрелено охоронника. 

В середині серпня, обравши місто Біла Церква, зловмисники почали придивлятися до об’єктів майбутнього нападу. Зупинившись саме на цій крамниці, попіклувались про те, як приховати за хустками обличчя та вдало зникнути з місця злочину. Для цього вони використали скутер. На що витрачатимуть гроші, молодики так і не вирішили.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці вилучили всі награбовані коштовності. Як виявилося, збути прикраси вони не встигли. Окрім цього в помешканні слюсаря міліціонери знайшли ще один саморобний вогнепальний пристрій, який направлено на експертизу.

За словами старшого слідчого Білоцерковського МВ Вікторії Турченко, за даним фактом триває слідство. Порушено кримінальну справу за ч. 4 ст.187 (розбій) та ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрювані, які у всьому зізналися, перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. В подальшому їх долю вирішить суд. Наразі правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera