facebook  ДДСО

 
Новини
10-09-2012 13:36 | Переглядів: 230

Служба в міліції – справа сімейна

Прикладом того, є сім’я Дубчаків. Чоловік та дружина справою свого життя обрали службу в органах міліції, і вже ні в кого з оточуючих це не викликає здивування.

З’єднали свої долі Юрій Євгенійович та Наталія Іванівна у 1996 році. До цієї ж дати у кожного з них був свій шлях у професії. Так Юрій Євгенійович почав свою трудову діяльність в органах з 1992 року. Закінчивши в 2002 році Національну академію внутрішніх справ, отримав посаду начальника слідчого відділення Фастівського МВ, яку і до нині займає. Ознайомившись з біографією Юрія Євгенійовича помічаєш, що він не зупинився на досягнутому, а прагнув удосконалювати свій професіоналізм, отримавши другу вищу освіту у 2010 році в Академії управління за фахом магістр правознавства.

Всі свої прагнення та здобутки слідчий справедливо поділяє з коханою дружиною, яка є і порадницею, і однодумцем. Бо ж ніхто так не зрозуміє всю серйозність професії чоловіка-міліціонера, як дружина-міліціонер. Наталія Іванівна закінчила інститут МВС України в 2003 році. В органах працює з 1995 року. В період з 1996 по 2011 рік займала посаду слідчого Фастівського МВ, а потім працювала старшим слідчим. В 2012 році Наталія Іванівна перейшла на службу до слідчого управління МВС України в Київській області також на посаду старшого слідчого. Юрій Євгенійович нині уже підполковник, Наталія Іванівна має звання майора. 

Природньо виникає риторичне запитання, а ким бажає стати їх син Владислав, який зараз навчається у 8-му класі. На сімейній раді Владислав впевнено заявив: «Я буду теж міліціонером». Звичайно, батьки підтримують прагнення сина продовжити сімейну традицію у професії, хоча їхні серця стривожені, бо обидва добре знають, якою не простою є ця служба. «Робота дуже відповідальна, - говорить підполковник, - тому що у кожного слідчого в руках долі людей, як правопорушників, так і потерпілих». І дійсно, реалії професії жорсткі, кримінальні справи трапляються занадто морально тяжкі – це вбивства, розбої та грабежі. 

Не спустошитись душі криниці, залишатися чуйною, доброзичливою та гармонійною особистістю завжди допомагає дружина Наталія. Берегиня сімейного вогнища - прекрасна господиня, майстерна кулінарка, а вже потім, по сумісництву, як жартують домашні, ще й міліціонер. І хобі чоловіка - футбол та рибалку - Наталія Іванівна завжди поділяє. А чого тільки варті сімейні прогулянки по осінньому лісі в пошуках грибних місць. І саме тут під шелест опалого багряного листя, серед віковічних мудрих дубів, від яких і походить прізвище Дубчак, твердо усвідомлюєш: споріднені душі доля зводить осмислено...

Світлана Борщук, Фастівський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera