facebook  ДДСО

 
Новини
12-09-2012 15:41 | Переглядів: 129

На Київщині чоловік вбив батька та сестру

«Вони погано доглядали за моєю покійною матір’ю,» - під час слідчих дій пояснив вбивство рідної сестри та батька 53-річний чоловік з Іванківського району столичної області.

Трагедія сталася близько третьої години ночі в селі Нові Макалевичі. Почувши, як по будинку ходить 89-річний пенсіонер та перевіряє, чи зачинені двері, син підхопився та кілька разів вдарив його. Батько встиг вийти у двір, проте наступні удари дерев’яним молотком не залишили старенькому жодного шансу на життя. Наступною жертвою стала сестра, яка в цей час спокійно спала. Вона регулярно приїздила зі столиці, аби доглянути за батьком. Знаряддям вбивства жінки став той самий молоток. 

Під ранок чоловік витяг закривавлене тіло жінки з будинку, поклав поруч із тілом батька та прикрив обличчя покійних ганчіркою. Всі речі, на яких була кров, він також виносив з кімнати. За цим його застали родичі, які випадково приїхали провідати старенького господаря. Вони і примусили зловмисника зателефонувати 102.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб). Затриманий у всьому зізнався та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Речові докази, в тому числі і молоток, з місця події вилучено. Наразі правоохоронці з’ясовують інформацію щодо психічного здоров’я підозрюваного. У разі визнання чоловіка осудним, йому загрожує довічне позбавлення волі. Розслідування за даною справою триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera