facebook  ДДСО

 
Новини
25-09-2012 16:15 | Переглядів: 116

73-річний пенсіонер задушив дружину через ревнощі

Днями до Васильківського міськвідділу міліції Київщини надійшла інформація про раптову смерть місцевої пенсіонерки, яка проживала в смт. Гребінки. Як з’ясувалося пізніше, ця сімейна трагедія не мала жодного кримінального присмаку лише на перший погляд.

За результатами експертизи, 72-річна жінка померла від механічної асфіксії. Про це медики одразу повідомили в міліцію. Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи. В поле зору працівників міськвідділу одразу потрапив чоловік загиблої. 

73-річний дідусь, який раніше був засуджений за вбивство та 9 років відбував в місцях позбавлення волі, одразу у всьому зізнався. Старенький розповів, що «задушив дружину власними руками через те, що напередодні до неї в гості приходив сусід». Хто саме гостював у них того вечора, чоловік пояснити не зміг, уповаючи на поганий зір.  

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Дідусь знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Останню крапку в цій справі поставить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera