facebook  ДДСО

 
Новини
25-09-2012 16:18 | Переглядів: 87

Юнак отримав ножа в груди за те, що образив товариша

 До чергової частини Броварського міськвідділу міліції Київської області близько 01:20 надійшло телефонне повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Працівник медичного закладу повідомив, що до лікарні без свідомості, тяжким ножовим пораненням доставили 25-річного юнака.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, на передодні трагедії зустрілися двоє сусідів, щоб випити «по сто грамів». Юнаки давно товаришували, вечорами купували пляшку оковитої і проводили задушевні бесіди. Але цього разу розмова друзів не склалася. Між ними зав’язалася словесна перепалка. Конфлікт ніби було вичерпано, проте образа на товариша не давала одному із молодиків спокою. Не тямлячи себе від гніву під дією алкоголю 28-річний юнак швидко дістав ніж з кармана і вдарив у груди товариша. Побачивши свою жертву в непритомному стані, нападник утік, а потерпілий потрапив до реанімації місцевої лікарні.

Наразі підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Після інциденту він пішов додому, де його майже одразу затримали правоохоронці. Зі слів сусідів, чоловік ніде не працював і вів аморальний спосіб життя. 

Працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Потерпілого прооперували, наразі його стан вкрай тяжкий. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera