facebook  ДДСО

 
Новини
26-09-2012 12:11 | Переглядів: 102

В столичному регіоні вилучили контрафактного одягу на мільйон гривень

Днями працівники управління по боротьбі з кіберзлочинністю міліцейського главку Київщини спільно з правоохоронцями Макарівського райвідділу міліції на 50-му кілометрі траси Київ-Чоп зупинили вантажний автомобіль «DAF» з причепом, в якому перевозилися жіночий та чоловічий одяг і взуття під виглядом продукції відомих торгових марок. Окрім сумнівної товарно-транспортної накладної, яку при собі мав водій, жодних документів, які б підтверджували справжність та походження товару, пред’явлено не було. За попередніми підрахунками вартість контрафакту складає близько мільйону гривень.

За наявною у міліціонерів інформацією група осіб, які наразі встановлюються, займалися виготовленням, реалізацією підроблених товарів. Одяг реалізовували через низку інтернет-сайтів та торгівельні точки на території України.

Наразі транспортний засіб та причеп знаходиться на штрафмайданчику. В найближчий час будуть проведені відповідні експертизи вилученого товару. В діях осіб, які причетні до даного факту, вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 229 Кримінального кодексу України (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera