facebook  ДДСО

 
Новини
28-09-2012 16:06 | Переглядів: 267

У Київській області відзначили Міжнародний день людей похилого віку

Першого жовтня в Україні і в усьому цивілізованому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, в нашій країні також і День ветерана. Привітати коллег та колишніх працівників міліції особисто приїхалили голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк і начальник ГУМВС України в Київський області Костянтин Сапко. На території Училища професійної підготовки працівників міліції біля Храму святителя Миколая керівництво Облдержадміністрації і Обласного главку разом із присутніми поклали квіти до меморіалу загиблих правоохоронців чорнобильців-ліквідаторів.

Губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк побажав присутнім, яких зібралося близько сотні, благополуччя і натхнення у житті, щоб з  роками добробут в родині кожного тільки покращувався. Анатолій Йосопович зауважив, проблеми міліціонерів, що вийшли на пенсію і ветеранів йому дуже близькі, адже він сам колишній правоохоронець. Тому у Облдержадміністрації завжди намагатимуться підтримувати тих, хто ніс і несе службу народові країни. Так із десяти автобусів вручених адміністрацією різним державним установам області, один потрапив до Спецпідрозділу «Беркут», серед автомобілів призначених для інвалідів і авганців, декілька отримали ветерани органів внутрішніх справ. Також Анатолій Присяжнюк пообіцяв посприяти у вирішенні питання щодо надання автомобіля для ветеранської організації Київської області.

У свою чергу, начальник міліції Київщини побажав усім міцного здоров’я і довголіття. Костянтин Васильович зазначив, що старше покоління і ветерани це люди, найбільше багатство яких - досвід, знання та мудрість. Турбота про них - обов'язок не тільки держави і тих служб, які несуть відповідальність за їхню долю, але й кожного громадянина, хто може і повинен сприяти їх благополуччю. Робота з поліпшення соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ, а в першу чергу й людей похилого віку, є одним із пріоритетних для міліції області і триває протягом року. Зустрічі з активами ветеранських організацій, відзначення Дня захисника Вітчизни, Дня Перемоги, вшанування пам'яті ветеранів-ліквідаторів - це далеко не повний перелік заходів, де проводяться зустрічі з ветеранами і колишніми співробітниками. Адже вони є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народові та державі в наші дні.

Память загиблих працівників міліції і ветеранів, що не дожили до сьогодення вшанували хвилиною мовчання. Присутнім від імені Київської обласної державної адміністрації та Головного управління урочисто вручили цінні подарунки, почесні грамоти і медалі за особисті заслуги.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera