facebook  ДДСО

 
Новини
01-10-2012 11:35 | Переглядів: 197

На Київщині в ізоляторі тимчасового тримання повісився наркоман

Вчора вночі в камер одного з ізоляторів тимчасового тримання міліції Київщини покінчив життя через повішання 41-річний затриманий. 
Близько першої години ночі здійснюючи позачерговий огляд камер, постовий виявив чоловіка із зашморгом на шиї, який він виготовив із светра. Черговий наряд звільнив затриманого від петлі. Міліціонери почали надавати першу медичну допомогу, зокрема непрямий масаж серця та штучне дихання.

За десять хвилин до райвідділу прибула швидка медична допомога. Лікарям, які провели реанімаційні заходи, на жаль, довелося констатувати смерть. За попереднім висновком судмедексперта чоловік помер в наслідок механічної асфіксії. За фактом смерті затриманого проводиться службове розслідування. 

28 вересня поточного року постановою Обухівського районного суду відносно чоловіка було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Напередодні він був затриманий правоохоронцями за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Як з’ясувалося, чоловік вже був раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera