facebook  ДДСО

 
Новини
01-10-2012 16:39 | Переглядів: 157

Замість дичини мисливець поцілив із рушниці двох незнайомців

У селі Мала Антонівка Білоцерківського району Київської області під час полювання батько і син стали випадковою мішенню для іншого мисливця. Чоловіки 58 та 32 років, жителі села Саливінки Васильківського району, приїхавши на полювання близько 20:00, чекали на здобич сховавшись у очереті біля ставка. За сумним збігом обставин неподалік засідки проходив місцевий мешканець, почувши шум у хащах чолов’яга здійснив постріл із рушниці. Втім замість дичини вполював двох незнайомців.

Побачивши, що поцілив у людей, мисливець надав потерпілим необхідну допомогу, після чого їх доставили до Васильківської лікарні. Медики, своєю чергою, повідомили про інцидент правоохоронців. Під час перевірки з’ясувалося, що батько отримав дробове непроникаюче поранення шиї та живота, а син дробове поранення плеча, сідниці, лопатки і грудей. Також міліціонери з’ясували, що стріляв 27-річний чоловік із власної зареєстрованої рушниці й не мав наміру травмувати людей, а цілив у дикого пса.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка. Рушницю вилучили. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи, важливим аспектом у якому буде ступінь тяжкості тілесних ушкоджень і стан потерпілих, котрі перебувають у лікарні.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera