facebook  ДДСО

 
Новини
09-10-2012 11:42 | Переглядів: 157

За грабіж юнак отримав два роки іспитового терміну

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло телефонне повідомлення про те, що поблизу одного з магазинів міста Бровари невідомий напав на жінку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, що близько 17:00 год. 37-річна жителька міста поверталася додому з покупками, коли раптом ззаду напав незнайомець та зірвав із шиї золотий ланцюжок. Зупинити негідника розгублена потерпіла не змогла – той швидко зник у найближчому дворі. Оговтавшись від пережитого шоку, броварчанка зателефонувала до міліції. Жінка чітко описала прикмети нападника та вказала напрямок, в якому той побіг. Майже через півтори години підозрюваного було затримано. Жертва грабежу впізнала у ньому свого кривдника.

За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Зі слів слідчого Броварського міськвідділу міліції Віти Єфіменко, юнак зізнався у скоєному та розповів, що помітивши жінку, яка наодинці прямувала до будинку, вирушив за нею слідом. Бажання пограбувати виникло випадково, завдати шкоди нікому не хотів, а на скоєння злочину штовхнуло безгрошів’я.

На суді хлопець щиро каявся у скоєному, добровільно відшкодував спричинені потерпілій збитки. Врахувавши всі обставини, суд вирішив дати можливість підсудному виправитися без ізоляції від суспільства і призначив покарання молодому чоловікові у вигляді іспитового терміну на два роки.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera