facebook  ДДСО

 
Новини
11-10-2012 16:00 | Переглядів: 126

У місті Узин Київської області пограбували АЗС

Вночі 11 жовтня до чергової частини Узинського міського відділу міліції Білоцерківського району Київської області по телефону надійшло повідомлення від диспетчера відділу Державної служби охорони міста Біла Церква про те, що в приміщенні АЗС по вулиці Червонофлотській 185-а в місті Узині спрацювала тривожна кнопка сигналізації.

За п’ять хвилин, на місце події прибула слідчо-оперативна група яка встановила обставини пригоди. Зі слів співробітників автозаправки о 02:25 до зали магазину, який знаходиться в приміщенні, зайшов невідомий чоловік і погрожуючи працівникам розбитою пляшкою, вимагав віддати лоток касового апарату з грошима. 

В момент розбійного нападу в залі магазину знаходилось троє: касир, його дружина та оператор АЗС. Нападник підійшов до чоловіка-касира, звелів негайно виконати його вимогу. Забравши 2000 тисячі гривень вибіг у невідомому напрямку, а касир натиснув на тривожну кнопку. Обстеживши територію правоохоронці знайшли касовий лоток, який лежав на протилежній стороні дороги.

Згідно показів співробітників автозаправки зловмисник мав такі прикмети: на вигляд 30-35 років, зріст 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, під час скоєння злочину розмовляв російською мовою. Чоловік був одягнений: у спортивну шапку з прорізами для очей, куртку, камуфляжні штани армійського зразку темного болотного кольору, військове взуття темного кольору.

Наразі, працівниками Білоцерківського міськвідділу проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи підозрюваного у розбої та його місця знаходження. За фактом скоєння злочину, порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 187 (Розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Працівники міліції звертаються до громадян із проханням, якщо хтось став випадковим свідком нападу на АЗС або володіє будь-якою інформацією щодо скоєння злочину або місця знаходження підозрюваного, повідомляти за телефонами 04563-5-32-06 (чергова частина міськвідділу в Білій Церкві) або 102.

Тетяна Гадомська
спеціаліст сектору по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera