facebook  ДДСО

 
Новини
15-10-2012 11:49 | Переглядів: 143

Артисти оркестру обласного міліцейського главку Київщини об'єднують серця людей

Днями на Хрещатику, в рамках заходів, що розпочалися до святкування Дня міліції в Україні, жителі та гості столиці мали змогу послухати музику у чудовому виконанні оркестру Головного управління МВС України у Київській області мали змогу.  

Оркестр Головного управління міністерства внутрішніх справ України в Київській області упродовж 16 років дарує людям радість, любов і духовність. Адже ніщо так не збагачує життя, внутрішній світ і свідомість, як музика та слова пісень, що несуть добро і щирість у серця слухачів.

Колектив заслужених артистів України відомий на всю країну і Київщину. Зі слів художнього керівника оркестру, заслуженого діяча мистецтв України Віктора Губаренко, їхній графік репетицій, гостролей і концертів дуже щільний, утім працювати для людей вони ніколи не втомлюються. Виступають як у великих залах, так і у парках культури, на площах міст та маленьких містечок.

 



Надзвичайно важливо для музикантів обласного міліцейського главку те, що їхня робота дарує іншим часточку тепла і змушує, нехай навіть крадькома, замислитися про серйозні та важливі речі, які зазвичай забуваються у буденності. Послухати артистів приходять колеги-міліціонери та слухачі різних поколінь, від малюків до ветеранів війни і праці. Тому репертуар оркестру дуже різноманітний. Утім для аудиторії найулюбленішими багато років залишаються українські народні, патріотичні пісні, службово-стройові про честь і мужність, військові та естрадні – про кохання. 

У колективі працює тридцять два чоловіка, завжди, на яку б подію та в яку далечінь не запросили артистів, вони не залишають жодного слухача байдужим до життя, до історії нашої країни і народу, до близьких людей і тих, хто випадково опинився поруч.

Марія Синельникова ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera