facebook  ДДСО

 
Новини
16-10-2012 11:46 | Переглядів: 187

Сучасний спорткомплекс для сучасної міліції

12 жовтня в Білоцерківському міськвідділі міліції після проведення капітального ремонту урочисто відкрито спортивний зал, який був збудований ще на початку 80-х років минулого століття.

Весною поточного року за ініціативи начальника Білоцерківського міськвідділу полковника міліції Олександра Грибенникова було розпочато капітальний ремонт спорткомплексу, а саме: перекрито дах будівлі; встановлено пластикові вікна та нову сучасну опалювальну систему; відремонтовано приміщення та надано їм естетичного вигляду; встановлено нову сантехніку; відремонтовано переодягальню; встановлено бойлер для підігріву води та подачу її в душову кімнату; зал для занять бойовими мистецтвами оснащено новим татамі; відведено та укомплектовано кімнату для психологічного розвантаження особового складу міськвідділу - на даний час вже встановлено електронні бігові доріжки; облаштовано більярдну кімнату; відновлено ігровий зал; планується закупити нові тренажери для фізичної підготовки особового складу.

На урочисте відкриття спорткомплексу до Білоцерківського міськвідділу міліції завітали перший заступник голови Київської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Микола Акусов, який оцінив зусилля керівництва міськвідділу по відновленню спорткомплексу на відмінно. Також відмітив, що дана робота принесе позитивні результати, бо інвестувати краще в спорт, аніж в ліки. Привітав начальника міліції із призначенням його президентом спортклубу «Динамо» Білоцерківського МВ.

На відкриття спорткомплексу були запрошені священнослужителі Білоцерківської єпархії - протоієрей Валерій Яблонський та іієрей Валерій Тихоненко, які провели обряд освячення приміщення. Вітаючи, священнослужителі побажали керівництву місцевої міліції підтримки в благочинних справах, а колективу міськвідділу – підвищувати фізичну та професійну підготовку для несення своєї нелегкої, але відповідальної служби.

Очільник Білоцерківської міліції Олександр Грибенников подякував всім за привітання та добрі слова на адресу правоохоронців. Відмітив, що всі нововведення та реконструкції приміщень – це не тільки його заслуга, а заслуга всього колективу міліції. 

Тетяна Гадомська, спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ (з обслуговування міста Біла Церква та Білоцерківського району)
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera