facebook  ДДСО

 
Новини
17-10-2012 13:34 | Переглядів: 141

Даішники затримали автомобіль щедро нашпигований наркотичними речовинами разом із водієм «під кайфом»

Під час нагляду за дорожнім рухом у селищі міського типу Згурівка Київської області працівники взводу із забезпечення супроводження УДАІ в центрі містечка зупинили автомобіль, водій та пасажири якого поводились дивно, чим і привернули увагу. Тільки-но міліціонери підійшли до автівки, молодики кинулися навтьоки без жодних пояснень. Пасажири встигли накивати п’ятами, водія затримали.

Під час перевірки документів на транспортний засіб достовірність технічного паспорту викликала сумніви, керманич у свою чергу, категорично відмовлявся відповідати на запитання співробітників ДАІ. Втім у самого молодого чоловіка та у салоні його машини виявили 15 мілілітрів ацетильованого опію, ще 10 мілілітрів такої ж речовини знаходилося у засобі інтимної гігієни, три упаковки психотропних пігулок та 12 ампул демедролу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

 

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці вилучили всі речові докази та направили на експертизу. Водія автівки відвезли до медичного закладу, де під час експертизи встановили, що останній перебував під дією наркотичних речовин. З`ясувалося, що 26-річний власник автомобіля - місцевий житель. Спочатку чоловік розповідав, що всі знайдені речі йому не належать та як опинилися в автомобілі не знає. Втім потім зізнався, що вилучені заборонені речовини його. 

Зафіксувавши свідчення, водія відпустили на підписку про невиїзд. Після висновків експертизи щодо підробки технічного паспорта на транспортний засіб та складу вилучених заборонених речовин вирішуватиметься питання щодо порушення кримінальної справи.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera