facebook  ДДСО

 
Новини
17-10-2012 16:17 | Переглядів: 170

В міліцейському главку Київщини підвели підсумки роботи за 9 місяців

Днями в приміщенні Головного управління міліції Київської області відбулася колегія керівництва на чолі з генерал-лейтенантом міліції Костянтином Сапком. Тут було підведено підсумки оперативно-службової діяльності органів і підрозділів управління за 9 місяців поточного року.

За цей період до органів і підрозділів внутрішніх справ області надійшло та зареєстровано 112,6 тис. заяв, повідомлень та іншої інформації про злочини. У структурі злочинності майже 67 % становлять злочини проти власності, наступне місце посідають протизаконні діяння у сфері обігу наркотичних засобів, 4,1% становлять злочини проти життя та здоров’я особи, у сфері службової діяльності зареєстровано менше трьох відсотків від загальної кількості злочинів. Менше цьогоріч зареєстровано умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, крадіжок, у тому числі з квартир, зґвалтувань, незаконних заволодінь транспортними засобами, а також порушень правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками. За зареєстрованими протягом 9 місяців злочинами міліціонери встановили близько семи тисяч осіб, які їх вчинили. Також правоохоронці розкрили 714 злочинів минулих років.

Під час наради було розглянуто основні тенденції поширення на території області організованої злочинності, її вплив на криміногенну ситуацію, ефективність заходів щодо виявлення та знешкодження злочинних угруповань. В цій сфері з початку року працівниками міліції виявлено 9 організованих груп і злочинних організацій у складі 35 осіб, якими вчинено 151 злочин, з них 89 тяжких та особливо тяжких. 

Також під час обговорення неабияка увага приділялася керіництвом питанням щодо стану підготовки до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів народних депутатів України, взаємодії з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування з цих питань.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera