facebook  ДДСО

 
Новини
17-10-2012 16:03 | Переглядів: 121

Син жорстоко вбив батька за те, що його вночі не пускали додому

До чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції близько 11 години зателефонувала 42-річна мешканка міста Боярка та повідомила про те, що вночі у другій половині їхнього з чоловіком будинку між родичами відбулася сварка. Пізніше чоловік знайшов труп свого брата, а 20-річний племінник, він же син загиблого – зник.

Після опитування свідків слідчо-оперативною групою під підозрою правоохоронців опинився молодий син покійного. З`ясувалося, що останній нерідко конфліктував із батьком і вів аморальний спосіб життя, часто повертаючись додому в нетверезому стані. Крім того чоловік вже мав судимість за крадіжку. Зі слів родичів, через своє минуле зловживав алкоголем. Перед зникненням молодик зайшов до дядька, нічого не пояснюючи попросив десять гривень і пішов, після чого його ніхто не бачив. 

На тілі загиблого експерти виявили дев`ять проникаючих ножових поранень. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, місце знаходження підозрюваного встановили, юнака затримали. Зрозумівши, що його розшукує міліція не благодійний син намагався перерізати собі вени на зап’ястку. Втім спроба виявилися невдалою, йому вчасно надали допомогу. 

Виправдовуючись, чолов’яга розповів, що в ніч трагедії він повернувся додому, як завжди, пізно і батько не пускав його до хати. До оселі вже ж таки потрапив через вибиту шибку, втім там старий накинуся на нього з кулаками. Обороняючись схопив кухонний ніж і наносив удар за ударом. Прокинувшись вранці, побачив, що батько мертвий. Планував загорнути тіло в простирадло і закопати на подвір`ї. 

З помешкання загиблого вилучили всі речові докази. Відносно сина, який знаходиться під вартою порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera