facebook  ДДСО

 
Новини
22-10-2012 15:35 | Переглядів: 184

За побиття міліціонера і хуліганство заробітчанину загрожує тюремний строк

До чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції зателефонувала 28-річна мешканка міста Боярка. Продавчиня місцевого магазину-кафе повідомила про конфлікт із нетверезим відвідувачем. На місце події прибула група швидкого реагування.

Зі слів заявниці, до закладу увійшов молодий чоловік, який був добряче напідпитку, придбав у неї каву і сів за столик. Втім жінка помітила, що клієнт дістав з кишені пляшку горілки і зробила йому зауваження, пояснюючи, що приносити з собою та розпивати алкогольні напої в магазині заборонено. У відповідь чоловік почав висловлюватися нецензурно та провокувати жорстке з`ясування стосунків. Налякана працівниця була змушена звернутися до правоохоронців. 

Побачивши наряд міліції, порушник громадського порядку намагався утекти. Коли ж його наздогнали, чинив опір та відбивався, в результаті чого щосили наніс удар в обличчя одному з міліціонерів. Відносно забіяки довелося застосувати спеціальні засоби. Затриманого хулігана доправили до райвідділу міліції. Ним виявився 36-річний мешканець Волинської області. Зі слів чоловіка, він працює різноробочим на будівництві приватного будинку в місті Боярка. Потерпілий працівник міліції звернувся до медичного закладу, де при обстеженні виявили тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому кісток носа. Після надання допомоги правоохоронець перебуває на амбулаторному лікуванні. 

За даним фактом працівники районної прокуратури порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Заробітчанину, який наразі знаходиться під вартою, загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ.

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera