facebook  ДДСО

 
Новини
25-10-2012 12:54 | Переглядів: 109

Порядок буде забезпечено

За кілька днів дійде свого завершення передвиборчий процес, і в державі відбудуться вибори народних депутатів України.

На Київщині 28 жовтня, в день виборів, для забезпечення вільного волевиявлення громадян та охорони громадського порядку буде залучено близько 2,5 тисяч працівників міліції, які переведені на посилений режим несення служби, а також майже тисяча членів громадських формувань. На випадок надзвичайної ситуації в органах внутрішніх справ створені групи швидкого реагування та посилені слідчо-оперативні групи. Співробітники ДАЇ перевірили технічний стан всього автотранспорту, який офіційно задіяний на час виборів. В цілодобовому режимі працює оперативний штаб.

Задля забезпечення нормальної роботи територіальних виборчих дільниць, надійного збереження виборчих бюлетенів співробітниками міліції області провели обстеження цих об’єктів. За даними останніх перевірок деякі дільниці мають істотні недоліки щодо їх технічного облаштування. Для їх усунення головам дільничних виборчих комісій правоохоронці надали відповідні приписи. 

Головний міліціонер Київщини генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко закликає всіх мешканців столичного регіону дотримуватися виборчого законодавства та не вчиняти дій, які можуть потягнути за собою адміністративну або кримінальну відповідальність. За Кримінальним кодексом України перешкоджання здійсненню виборчого права карається позбавленням волі на строк до п’яти років, за підробку виборчих документів можна отримати до чотирьох років в’язниці.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera