facebook  ДДСО

 
Новини
25-10-2012 13:36 | Переглядів: 146

На Київщині правоохоронці по гарячих слідах затримали крадія автомобіля

До чергової частини міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 29-річного жителя міста Бровари, про те, що уночі викрали його автомобіль «ВАЗ - 21091» червоного кольору.

Працівники міліції негайно виїхали на місце події. На розшук транспортного засобу, орієнтували всі наряди дорожньо-патрульної служби ДАІ. Саме завдяки чітким та злагодженим діям і оперативності працівників слідчо-оперативної групи та співробітників ВДАІ зловмисника було затримано. 

Як з’ясувалося, молодик напідпитку вирішив покататися з «вітерцем». В одному з дворів міста Бровари «приглядів» припаркований автомобіль. Розбивши скло дверцят, розтрощив замок запалення та, вміло замкнувши проводки, сів за кермо чужої автівки. Побачивши на шляху патрульний автомобіль, зловмисник кинувся навтьоки. Проте далеко від’їхати не встиг: біля одного з будинків пробив колесо. Коли ж за кілька хвилин поруч з викраденим авто зупинилася міліцейська машина, молодик вирішив - бігти, але зовсім скоро потрапив до рук міліціонерів. Як виявилося, любитель гострих відчуттів уже неодноразово притягувався за аналогічний злочин – угон.
Господар висловив подяку міліціонерам, що за такий короткий час змогли затримати зловмисника і повернути йому неушкоджений автомобіль.

Відносно підозрюваного працівники слідчого відділення міськвідділу порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.

На цьому прикладі працівники відділення державної автомобільної інспекції вкотре звертаються до автолюбителів із застереженням пильніше ставитися до збереження транспортних засобів. Не залишайте авто відчиненим, встановлюйте сигналізації. Пам’ятайте, чим більша кількість рівнів захисту на вашому автомобілі, тим важче його викрасти.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera