facebook  ДДСО

 
Новини
25-10-2012 16:17 | Переглядів: 338

Захищаючись, міліціонер поранив чоловіка, який перешкоджав затриманню сина-гвалтівника (доповнено)

Вчора ввечері, здійснюючи оперативні заходи, направлені на встановлення місцезнаходження Сінного Сергія Володимировича, 1983 р.н., який звинувачується у зґвалтуванні та насильницькому задоволенні пристрасті неприродним шляхом та розшукується судом за неявку на судове засідання, четверо працівників міліції Київської області прибули за адресою в село Селичівка Баришівського району.

Вийшовши із автомобіля працівники міліції відрекомендувалися батькові розшукуваного, на що чоловік відреагував неадекватно. Металевою трубою він почав наносити удари по службовому автомобілю. В цей час по вулиці рухався вантажний автомобіль "Газель", за кермом якого знаходився розшукуваний Сергій Сінний, який скерував вантажівку у напрямку працівників міліції та допустив зіткнення зі службовим автомобілем, після чого заїхав до подвір`я.

Переслідуючи його, один з правоохоронців зайшов у двір. Там вже знаходився батько зловмисника з пістолетом у руках. На вимогу міліціонера кинути зброю, чоловік вистрелив, влучивши старшому лейтенанту в руку. Застосувавши прийоми рукопашного бою поранений міліціонер відібрав у стрілка пристрій для відстрілу набоїв, споряджений гумовими кулями. На це батько розшукуваного взяв металевий прут та вдарив міліціонера по тулубу. На неодноразові вимоги правоохоронця припинити чинити опір та попередження про застосування зброї чоловік не реагував.  

З метою самозахисту правоохоронець застосував відносно батька розшукуваного його ж пристрій для відстрілу набоїв, споряджений гумовими кулями. В результаті цього чоловік отримав поранення. Потерпілому було надано медичну допомогу та госпіталізовано до Баришівської ЦРЛ. 

По приїзду слідчо-оперативної групи Баришівського райвідділу міліції з місця події було вилучено травматичний пістолет, зареєстрований на батька, та гільзи. Речові докази направлені на експертизу. Наразі за даним фактом місцева прокуратура проводить перевірку.

 

Всім, кому що-небудь відомо про місцезнаходження Сінного Сергія Володимировича, просимо звернутися за телефоном (04576)5-11-51 або 102.

За даним фактом прокуратура порушила кримінальну справу за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) та ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу Украни. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera