facebook  ДДСО

 
Новини
26-10-2012 13:08 | Переглядів: 213

Розкрити вбивство допоміг новий власник автомобіля загиблого таксиста

До Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини надійшло повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в районі Гайок було виявлено труп невідомого чоловіка. Як згодом з’ясувалося, потерпілий був таксистом із Києва.

Два молодика (27-річний житель м. Біла Церква та 24-річний житель Черкаської області) познайомились в столиці працюючи на будівництві. Зароблені гроші дуже швидко скінчились. От тоді парочка і вирішила зірвати великий куш відразу, не докладаючи великих зусиль. Щоб збагатитися за кілька годин влаштували наступне.

Близько 14-ї години чоловіки зупинили таксі біля станції метро «Нивки», що в Києві. Домовились з водієм за високу оплату відвезти їх у місто Біла Церква. В районі села Дослідницьке Васильківського району вони попросили водія зупинитись «по нужді». Коли автомобіль зупинився, один із зловмисників накинув керманичу на шию мотузку і став душити. Як таксист не пручався, звільнитися він вже не зміг.

Молодики перетягли непритомного водія на заднє сидіння і поїхали далі. В Білій Церкві вони викинули тіло на сміттєзвалище, а самі направилися в пошуках клієнта, щоб продати автівку загиблого.

Ближче до вечора покупця було знайдено. Півтори тисячі доларів США – сума для такої машини невелика. Це і викликало підозру у нового власника.

Оглянувши ретельно авто, покупець побачив в салоні сліди крові та одразу викликав міліцію.

Для встановлення та затримання другого зловмисника, який в цей час направлявся на батьківщину, були задіяні правоохоронці всіх підрозділів Білоцерківської міліції. Працівники карного розшуку разом з черкаськими колегами затримали чолов’ягу за місцем проживання – в Черкаській області. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затримані у всьому зізналися, їм загрожує довічне позбавлення волі. Наразі проводиться досудове слідство.

Білоцерківський МВ, ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera