facebook  ДДСО

 
Новини
26-10-2012 16:19 | Переглядів: 134

На Київщині працівники відділення Державної автомобільної інспекції опікуються безпекою учнів у період канікул

На Київщині інспектори відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу завітали до місцевих шкіл, щоб вкотре нагадати учням про Правила дорожнього руху під час канікул, а саме: про безпеку поведінки на дорозі, вулиці, вдома.

Зі слів Михайла Арутюняна, інспектора з профілактики руху відділення Державної автомобільної інспекції міськвідділу, кожного дня спостерігаємо, як діти переходять вулицю у невстановленому місці чи на заборонений сигнал світлофора, але мало хто робить зауваження юним учасникам дорожнього руху, застерігає їх від небезпеки. Не завжди й дорослі стають прикладом у дотриманні Правил дорожнього руху. Лише з початку цього року на території обслуговування нашого відділу ДАІ трапилося 19 ДТП за участю неповнолітніх, у яких 21 отримали тілесні ушкодження. Тому, застерегти, навчити, допомогти – саме така мета відвідання шкіл міста Бровари та Броварського району.

Школярі з радістю зустріли вартових порядку. Правоохоронці продемонстрували учням навчально-пізнавальний фільм направлений на дотримання дітьми норм безпечної поведінки на вулицях та дорогах, засвоєння ними елементарних вимог Правил дорожнього руху. Під кінець зустрічі працівники ДАІ роздали учням пам’ятки про дотримання дорожньої грамоти та задали домашнє завдання намалювати малюнок з дотриманням ПДР.

Над попередженням дитячого травматизму ВДАІ працює протягом року. Проте вивчати правила дорожнього руху діти повинні не тільки в школі, а й удома, з батьками. Співробітники державної автомобільної інспекції міськвідділу міліції вкотре, звертаються до батьків юних учасників руху та до всього населення міста Бровари та Броварського району: неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, обов’язково використовуйте спеціальні утримуючи пристрої і ремені безпеки, перевозячи дітей. Пам’ятайте, саме дорослі своєю зразковою поведінкою допоможуть дітям стати дисциплінованими учасниками дорожнього руху.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera