facebook  ДДСО

 
Новини
29-10-2012 12:56 | Переглядів: 131

За вирощування та посів наркотичної речовини чоловік отримав три роки іспитового терміну

У Броварському районі працівники міліції ліквідували посів коноплі у парнику під час проведення оперативно-профілактичного заходу під назвою «Мак». Як з’ясувалося, 30-річний чоловік настільки охоче вирощував дурман-зілля, що кущі наркотичної рослини досягли близько двох метрів у висоту.

Такому врожаю сприяло своєчасне поливання, виполювання від бур’янів та тепличні умови. Вирощував «веселу» рослину чоловік виключно для особистих цілей, як сам зізнався, винайшов спосіб отримувати задоволення від життя – палити «коноплю». Тепер замість очікуваної наркотичної насолоди, відповідатиме перед законом. Адже за вирощування, зберігання і розповсюдження наркотичних речовин закон передбачено штрафні санкції та позбавлення волі. Відносно горе-городника працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст.310 Кримінального кодексу України, а його «диво-флору» знищили. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зі слів слідчого Броварського міськвідділу міліції Віти Міщенко, чоловік добре знав, що такий урожай це шлях до в’язниці, але це його не зупинило. Протидія наркоманії є одним з основних напрямків роботи працівників міліції. Але незважаючи на профілактичні заходи та роз’яснювальну роботу дільничних інспекторів міліції серед населення міста Бровари та Броварського району все одно знаходяться громадяни, котрі ігнорують вимоги чинного законодавства України.

Суд врахував всі свідчення підсудного його щире каяття у скоєному, позитивні характеристики з місця проживання та вирішив дати виправитися без ізоляції від суспільства і призначив покарання у вигляді іспитового терміну на три роки.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera