facebook  ДДСО

 
Новини
31-10-2012 15:33 | Переглядів: 160

Неповнолітнього сина трагічно загиблого правоохоронця підтримали колеги з усієї Київщини

Керівництво міліцейського главку Київщини разом із обласною Профспілкою атестованих працівників органів внутрішніх справ зустрілося з вдовою і сином трагічного загиблого рік тому правоохоронця Миколи Симоненка. Життя майора міліції 4 вересня 2011 року зухвало та несподівано обірвала куля зловмисника в селі Семиполки Броварського району.

 

Для неповнолітнього сина загиблого при виконанні службових обов’язків міліціонера Головне управління МВС України в Київській області, члени Профспілки та колеги з усієї Київщини зібрали 43 430 гривень, які разом із мамою 16-річного Максима покладуть на депозит до банку. Зі слів голови профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Ігоря Задорожного, хлопець зможе скористатися коштами коли досягне вісімнадцяти років і витратити їх на навчання або інші потреби. Крім того, якщо після закінчення школи підліток матиме бажання продовжити батьківську справу, гідно нести міліцейську службу, йому допоможуть вступити до вищого навчального закладу та працевлаштуватися. Також Ігор Анатолійович додав, що під опікою профспілки знаходиться ще одна осиротіла родина, що мешкає в містечку Ірпінь. Дівчатка тринадцяти і трьох років втратили обох батьків у страшній автокастрофі понад рік тому, голова колись щасливої сім`ї служив у Спецпідрозділі «Грифон». Зараз дітлахів виховує бабуся-пенсіонерка, втім жінка сама ледь пережила жахливу втрату. За рахунок Профспілки і небайдужих колег у маленькому недобудованому домі частково зробили ремонт та обладнали дитячу кімнату, забезпечивши літню жінку та її онучок усім необхідним на певний час.

Співчуття сім`ї загиблого майора міліції Миколи Симоненека особисто висловив заступник начальника ГУМВС України в Київській області Григорій Розум, зазначивши, що піклуватися, підтримувати і допомагати рідним колег, святий обов’язок і справа честі кожного правоохоронця. Родина покійного, у свою чергу, не стримувала розчулення і щирої вдячності за допомогу і підтримку, адже у для кожного, хто опинився в біді це надзвичайно важливо.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera